De nu ca. 236.000 berørte hunde dækker over 26.000 registrerede rene race-hunde, og op imod 210.000 blandinger, der indeholder en eller flere af nu 13 bandlyste racer. I kølvandet af disse ændringer, er der kommet en bølge af afvisninger og restriktioner på andre områder, stadigt flere hundetræningsklubber og boligforeninger, der af frygt for at miste nuværende medlemmer lukker for al adgang af disse hunde samt blandinger og dermed også deres ejere, disse afvises uden undtagelse, og udelukkes udelukkende pga. deres hunds udseende eller race. Jeg ejer en sådanne hund og står ikke alene om at ville have vores normale liv tilbage, samt at kunnet gå tur med vores hund igen på lige vilkår med alle andre hundeejere.

21. marts 2011

Demonstration

Så står foråret for døren, og det er jo både godt og skidt. For vi nærmer os 1/7-2011 hvor det er 1års for hundeloven. Der er igang værende forberedelser til en Demo på 1års dagen. Så vi kan vise politikerne at vi IKKE har glemt hvad de har gjort.

Og nu har politikerne så udarbejdet en obs liste med nye racer, som risikerer at komme på forbuds listen, hvis ikke vi gør noget.

Kan kun opfordre til og melde jer til Fairdog som også gør et kæmpe stykke seriøst arbejde, og melde jer til demonstrationen.

Husk hvis I har spørgsmål kan I altid skrive til en af administratorerne for eksempelvis
FairDog  http://fairdog.dk/

eller Dansk Muskelhunde Union. http://www.danskmuskelhundeunion.dk/

Mit sidste ønske er handling. Folk er tit af den opfattelse, at de som "almindelige mennesker" ikke kan gøre en forskel. Det er ikke rigtigt. Vi tilhører ganske rigtigt en minoritetsgruppe og derfor vil civil ulydighed for eksempel ikke fungere for os. Men vi kan lade os blive hørt og lade os opbygge et ry som ansvarlige hundeejere der bliver uretfærdigt behandlet. Forhold jer så venlige som muligt overfor skeptikerne og forklar dem jeres situation og jeres hunde.

Der oprettes også jævnligt rundspørgelser og interviews foretaget af nogle unge kvinder fra bl.a. Journalisthøjskolen, der er i gang med at lave en tv-produktion om effekten af den nye hundelov. se nærmere i foreningerne, og hælp dem med at besvare deres spørgsmål om, hvordan loven har påvirket jer og om I føler jer truede af listehunde.

De søger desuden levende billeder af listehunde, så kontakt dem endelig, hvis I har en kærlig og velsocialiseret hund, som I ønsker at fremstille.

Dernæst vil jeg gøre jer opmærksomme på Foreningen

Facebook:
http://www.facebook.com/l/968eaNR7U-F2Pzt29FkJLLnm3QA;fairdog.dk/

Denne forening er partipolitisk neutral og kæmper for at nedlægge hundeloven i dens nuværende form. De har en advokat på sagen, men dette er desværre IKKE gratis, så de har brug for al den opbakning som der findes.

For sølle 150 kr. om ÅRET, kan man blive medlem af Fair Dog og dermed gøre vores sejr mulig. Alle pengene går ubeskåret til arbejdet, så jeg beder jer være handlekraftige og gøre det. Jo bedre vi er til at organisere os, jo hurtigere kan vi få sejren igennem.


Der er håb forude.



















Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle er velkomne til at skrive en kommentar til dette indlæg