De nu ca. 236.000 berørte hunde dækker over 26.000 registrerede rene race-hunde, og op imod 210.000 blandinger, der indeholder en eller flere af nu 13 bandlyste racer. I kølvandet af disse ændringer, er der kommet en bølge af afvisninger og restriktioner på andre områder, stadigt flere hundetræningsklubber og boligforeninger, der af frygt for at miste nuværende medlemmer lukker for al adgang af disse hunde samt blandinger og dermed også deres ejere, disse afvises uden undtagelse, og udelukkes udelukkende pga. deres hunds udseende eller race. Jeg ejer en sådanne hund og står ikke alene om at ville have vores normale liv tilbage, samt at kunnet gå tur med vores hund igen på lige vilkår med alle andre hundeejere.

1. september 2010

En vanlig hyggelig daglig luftetur med hunden...

... er desværre en hyppigere sværere ting at gøre, er man ejer af en såkaldt 'listehund' i Danmark.
Ikke nok med at vores kære regering har sørget for at disse hunde ikke længere må lege med bolde, pinde og andre hunde på turen, så er den offentlige diskrimination stærkt steget.

Nej en mundkurv og 2 meter snor er ikke sagen, når man er en glad buller der har brug for at røre sig min. 45 minutter om dagen, og hvor det sociale med andre mennesker og hunde er noget der altid har øget livskvaliteten hos ejeren såvel som hunden.

Nej tak til regeringens racehygiejne og diskrimination!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Alle er velkomne til at skrive en kommentar til dette indlæg